Avukat AppGazete Manşetleri Birinci SayfalarıMevzuat AppFaiz, Oran, OrtalamaKademeli Faiz HesaplamaVeteriner iPhone App

7 Nisan 2012 Cumartesi

Avukat ve Mevzuat Uygulaması Indeks Yapısı

Avukat 2.4 ve Mevzuat 1.2 versiyona yükseltme gerçekleştiren kullanıcılarımız mevzuatlarda indeks yapısını kullanabilmek için tüm mevzuatı tekrar çekmeleri gerekmekte. Bu işlemi yapmak için lütfen ilk olarak aşağıdaki resimde görülen butondan maddelerin gözükmediğini kontrol edin. ekran ortasındaki yüklenme işareti kaybolduğunda hala madde listesi boş ise sonraki işleme geçiniz. Eğer maddeler gözüküyor ise sizin yapmanız gereken bir şey yok demektir.

Maddeler gözükmüyor ise;
Avukat programını kullanıyor iseniz Ayarlar -> Mevzuat Güncelle
Mevzuat programını kullanıyor iseniz Ana ekranın sağ alt kısmında bulunan i butonuna basınız. 

Güncelleme ekranını açtıktan sonra Tümünü temizle butonuna tıklayınız. Bu işlem tüm kayıtlı mevzuat bilgisini temizleyecektir. Daha sonra tekrar güncelle butonuna basarak tüm mevzuatınızı veya istemiş olduğunuz mevzuatları güncelleyiniz. Ekran kapanması ve yarıda kalma problemleri giderildiği için rahat bir şekilde güncellemenizi yapabilirsiniz. Eğer herhangi bir problem ile karşılaşırsanız buradan veya program içinden bize ulaşınız. Saygılarımızla.


gebze kombi doğalgaz tesisat

4 yorum:

  1. Güncelleme yapsamda program kanun secimi açılmak için beklerken kapanıyor iOS 5.0.1 sürümü yüklü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Alper Bey,
      Güncelleme sırasında eksik bir veri çekilmiş olabilir. Güncelleme ekranında Tümünü Temizle butonu ile temizleyip. Daha sonra sadece kanunları güncelleyip öyle dener misiniz? Bir de kullandığınız Mevzuat programı mı? Avukat programı mı? Biz de burada aynı iOS versiyonunda deneyelim. Lütfen sonucu buradan paylaşın.

      Sil
    2. Alper Bey,
      iOS 5.0.1 jailbreak'li ve jailbreak'siz iki cihazda da denendi sorun yok gözüküyor. Sorun hala çözülmediyse sayfa üstünde linki bulunan destek hattı bölümünden bize ulaşır mısınız?

      Sil
    3. Sorun Alper Bey tarafından çözülmüştür. Başka kullanıcıların da başına gelebileceğinden Alper Bey'in yazdıklarını burada paylaşıyorum.

      "firewall ip uygulamasında uygulamayı hariç tutulduğu zaman sorun kalkıyor"

      Sil