Avukat AppGazete Manşetleri Birinci SayfalarıMevzuat AppFaiz, Oran, OrtalamaKademeli Faiz HesaplamaVeteriner iPhone App

1 Mayıs 2012 Salı

Mevzuat iPhone ve iPad Uygulaması Tanıtım


Mevzuat iPhone
Mevzuat programı yanınızda taşıyabileceğiniz büyük bir kaynaktır. Uygulama içerisinde 827 Kanun,96 KHK, 158 Tüzük, 5797 Yönetmelik, 2351 Tebliğ, 87 Mülga Kanun, toplamda on bine yakın mevzuat kullanılabilir.
Örnek Mevzuatlar; İş Kanunu, Ceza Muhakemeleri Kanunu, Türk Medeni Kanunu, Türk Borçlar Kanunu, Türk Ticaret Kanunu, Hukuk Muhakemeleri Kanunu, Kat Mülküyeti Kanunu, İcra İflas Kanunu, Kabahatler Kanunu vb..
Açılış ekranında en çok kullanılabilecek mevzuatları hazır olarak getirmeye çalıştık. Önerilerinize göre daha da arttırılabilir. Ayrıca bir sonraki versiyonda istemiş olduğunuz mevzuatı favorilere taşıyabilecek veya favorilerden kaldırabileceksiniz. 


Uygulama Linki : http://itunes.apple.com/tr/app/mevzuat/id509842401?mt=8



Uygulama Kullanımı;

Mevzuat Listeleme Ekranı

Bu ekranda Kanunlar, Kanun Hakkında Kararnameler, Tüzükler, Yönetmelikler, Tebliğler ve Mülga Kanunlar ayrı ayrı aranabilir. Her bir bölümde çok sık kullanılan mevzuatlar açılış listesine getirilmektedir. Ekranın alt kısmında bulunan icon'a dokunarak mevzuat güncelleme ekranına geçiş yapabilirsiniz. 
mevzuat,kanun,khk,tebliğ,tüzük,yönetmelik,mülga

Aramayı ister küçük veya büyük harf ile veya Türkçe karakter kullanılarak veya kullanmadan yapmanız mümkündür. İsterseniz kanun numarasından arama yapabilir ve istediğiniz mevzuata erişebilirsiniz.

Mevzuat Detay Ekranı

Mevzuat Detay ekranında ilgili mevzuat rahat bir şekilde okunacak şekilde ekrana yerleşir. Sağa sola scroll yapmadan kullanım olanağı sunar. Ekran ortasındaki yüklenme ikonu tamamlandığında indeksler aktif olur. Geri butonunun yanındaki indeks butonunu kullanarak madde indekslerine erişebilirsiniz. Madde indekslerinde maddeye ait açıklama ile gözükür. Maddeyi seçtiğinizde detay ekranında o bölüme konumlanma yapılır.

iş,ceza,muhakemesi,medeni,borçlar,ceza,ticaret,hukuk,icra,kanunu Mevzuat Madde Index


Üst bölümde bulunan arama kontrolü ile mevzuat içerisinde kelime araması yapabilirsiniz. Eğer aradığınız kelime birden çok yerde geçiyor ise alt kısımda ileri geri butonları gözükür duruma gelecektir. Aradığınız kelimenin arka planı sarı olarak yanacak ve alt kısımdaki butonlar ile istenilen kelimeye konumlanma yapılabilmektedir. Seçilen bölüm istediğiniz yerde kullanmak için kopyalanabilir. 
Mevzuat Arama

Mevzuat Kopyala
Mevzuat güncelleme ekranını kullanarak son güncellemeleri yükleyebilirsiniz. Güncelleme yapıldıktan sonra uygulama offline olarak mevzuatları açabilir. Güncelleme işlemi sadece en son eklenen dosyaları yükler. Tümünü Temizle butonunu kullanırsanız tüm kayıtlı mevzuat bilgisini telefondan kaldırabilirsiniz. Bu işlemi developer tarafından önerildi ise kullanmanızı tavsiye ederiz. 
Mevzuat Güncelle






gebze kombi doğalgaz tesisat

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder